Skupina AMO, ktorá nedávo vydala svoj v poradí tretí album s názvom Positive, prináša ďaľší videoklip, tentokrát k sladbe s názvom Someone Else, v ktorej hosťuje nemecký spevák U-Cee. O produkciu piesne sa postarali Damien "Damalistik" Albert & Jean Michel "Djei" Gogo (United Flavour).

"K tejto skladbe máme veľmi pozitívny vzťah, hovoríme v nej o potrebe začať posudzovať svoje konanie ešte predtým, ako začneme odsudzovať konanie ostatných. Ide z našej strany o veľmi osobnú vec, aj preto sme sa rozhodli natočiť videoklip práve k tejto piesni," povedal o videoklipe raper Moe. Réžiu videoklipu si zobral na starosť Branislav Vincze, s ktorým skupina AMO úspešne spolupracuje už niekoľko rokov, o kameru sa postaral Viktor Cicko.

Videoklip sa chalani rozhodli urobiť veľmi jednoduchou metódou, pričom sa sústredili na nápad a jeho kvalitné spracovanie. Použitím zrkadiel v klipe sa snažia umocniť myšlienku sebareflexie. V klipe sa objavila aj kapela, s ktorou AMO v súčasnosti vystupuje. "Klip bol natáčaný v uliciach Bratislavy, nájdete v ňom teda veľa miest, ktoré istotne spoznáte," dodáva Moe.

AMO feat. U-Cee - Someone Else

Album AMO Positive si môžete objednať na oficiálnej stránke kapely www.amo24hodin.sk. Najčerstvejšie informácie priamo od kapely môžete získavať na www.facebook.com/AMO.Official.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Robo Gregor z Gregor Agency.

Súvisiaci interpreti: AMO