Kombinácia dobrej hudby a ženskej krásy. Aj takto by sa dal charakterizovať nový videoklip k pesničke When I Saw You od bardejovskej štvorice Yelllowe, v ktorom si okrem speváka Fera Pivovarníka zahrala aj jedna z najkrajších žien Slovenska, Miss Universe 2006 Judita Hrubyová.

"Bola som poctená, keď ma chalani oslovili, pretože ich hudbu už nejaký čas sledujem. Song je naozaj svetový a jediné, čo mu chýbalo bol svetový klip," prezradila Judita. Pesnička hovorí o tom, aké sú vzťahy krehké a vrtkavé a na tomto je založený aj videoklip. S jeho realizáciou a réžiou sa kapela obrátila na dlhoročného kamaráta z branže Laca Rychtaríka, frontmana kapely Call me Steve, ktorý ich dal dokopy s tímom Janka Varcholu z košického štúdia Woont.

"Pri nakrúcaní sme sa zišli super partia a bola z toho veľká sranda, no niekedy až príliš," dodal so smiechom spevák Fero. "Scénu, kde na mňa Judita kričí sme nahrávali takmer dve hodiny, lebo mi bolo stále do smiechu a Judita sa to snažila vyriešiť po svojom. Vypálila mi poriadnu facku. Len to malo potom úplne opačný efekt a ten úprimný smiech, ktorý v klipe uvidíte je práve reakciou na tento jej počin."

Pesničku produkoval Vlado "Randy" Gnepa, ktorý stojí za mnohými úspešnými hudobnými projektami na Slovensku, a ktorý sa tiež podieľal na produkcii minuloročného debutového albumu kapely s jednoduchým názvom Yelllowe.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Natália Barteková.  

Súvisiaci interpreti: yelllowe