Berlínsky elektronický producent Paul Kalkbrenner príde po siedmich rokoch opäť do Bratislavy s novou tvorbou. Už 7. marca sa predstaví v Refinery Gallery a jeho slovenským predskokanom bude populárny domáci DJ EKG.

Počas večera odohrá set v štýle parties Sunset Boulevard, ktoré sám organizuje na výnimočných miestach pri západe slnka. Slovenského dídžeja si vybral priamo manažment Paula Kalkbrennera. "Posielali sme viacero návrhov našich skvelých dídžejov, robiť support  Paulovi Kalkbrennerovi malo záujem viacero zaujímavých mien našej scény. Ako jediný bol zatiaľ jednoznačne zvolený Miro Ekcer alias EKG. Bude to vynikajúci warm up pred samotným vystúpením Paula Kalkbrennera," uviedla agentúra XL promotion, ktorá koncert organizuje.

Charizmatický DJ EKG priznáva, že sa na tento večer mimoriadne teší. "Je to pre mňa veľká pocta robiť warm up takému velikánovi. Ďakujem manažmentu, že ma vybral. Posnažím sa vyhovieť aj náročnejšiemu publiku a zahrať sound, ktorý prezentujem na svojich akciách Sunset Boulevard," uviedol. Vstupenky na koncert Paula Kalkbrennera sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

Paul Kalkbrenner vydal minulý rok najnovší, v poradí ôsmy, album s názvom Parts Of Life. Odzrkadľuje sa v ňom jeho posledné desaťročné obdobie plné hrania pred neustále rastúcim publikom. Parts Of Life nasleduje trilógiu mixovaných setov Back To The Future (2016), v ktorých pripomenul začiatky techno scény v Berlíne koncom 80. tych rokov. 

Vstupenky:   Predpredaj.sk


Redakciu Hudba.sk informovala usporiadateľská agentúra XL entertainment. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: Facebook.com/dj.ekg

Súvisiaci interpreti: Paul Kalkbrenner