V bratislavskom klube Randal sa 17. apríla spoja dve významné udalosti - slovenskí punkáči Konflikt oslávia 25 rokov na scéne a Hrana pokrstí svoj nový album Ozlomkrky.

Rebel, Takí sme, Chránený zákonom, Prečo?, Mŕtva planéta, Kožuch, Army Life - to je len zlomok z množstva skladieb, ktoré kapela Konflikt za štvrťstoročie svojej existencie vyprodukovala. Naposledy sa predstavila s novým akustickým klipom Exot a verní fanúšikovia už netrpezlivo čakajú na album Armageddon, ktorý by mal vyjsť tento rok. Pri príležitosti významného výročia skupina 17. apríla zahrá prierez svojou tvorbou.


Počas večera sa na pódiu ukáže aj kapela Hrana, ktorá pokrstí svoj pripravovaný album Ozlomkrky. Hudobníci známi sviežou kombináciou ska a rock'n'rollu, ale aj spoluprácou s legendárnou popovou speváčkou Beátou Dubasovou, sa vo svojej tvorbe posunuli ďalej, zmenili zostavu a nabrali novú energiu. O bratislavského krstu privíta skupina nový album aj 1. mája v Novom Meste nad Váhom v klube Za Rampami.


Koncert v Randali otvoria bratislavskí rockeri Papundekel a na záver večera sa v plnej glam-rockovej kráse ukážu Friday Whiskey, ktorí návštevníkov koncertu prenesú naspäť do 80. rokov. Akcia sa koná v piatok 17. apríla od 20:00 a potrvá až do skorých ranných hodín. Vstupné je 6 eur v predpredaji priamo v klube a 7 eur na mieste.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Eva Sjekelová.

Súvisiaci interpreti: Konflikt