"Sexy lady" Nikol Weiterová má novú konkurenciu v diskotékových odrhovačkách s plytkými textami o fyzickej "láske". Na slovenskú tanečnú scénu totiž prichádza novinka - singel Urob mi to od speváčky Magdaleny, ktorá má bulharsko-slovenské korene.

Magdalena, celým menom Magdaléna Dimitrová-Fecková, sa hudbe venuje už od malička. Účinkovala v rôznych detských predstaveniach a muzikáloch, kde sa okrem iných stretla aj s Julom Satinským. Popri speve študovala tanec a hru na priečnu flautu.

Súdiac podľa dnešnej tvorby ju však viac ako vyrastanie v umeleckom prostredí ovplyvnil balkánsky dancefloor a svetová tanečná pop music, medzi jej obľúbenkyne patrí napríklad Nelly Furtado. Momentálne sa speváčka s nenapodobiteľnou intonáciou, ktorá môže pre Slovákov pôsobiť exoticky, sústredí na dokončenie svojho debutového albumu.

Okrem slovenčiny a angličtiny spieva aj v srbštine, na konte má tanečné coververzie viacerých balkánskych hitov. Jej najnovšie single Urob mi to a Be My Baby (feat. Fresh Clubber) zatiaľ podporili regionálne české a slovenské rádiá. Podarí sa jej preraziť?

Magdalena - Urob mi to

Magdalena - Telo Vreteno (Željko Joksimović cover)

Magdalena - Zlatne Godine (Sinan Sakič cover)

Zdroj: imusic. agency, Facebook.com/MagdalenaFanPage
Foto: Facebook.com/MagdalenaFanPage