Keď sa speváčka Taylor Swift dozvedela, že v deň jej koncertu v kanadskom Toronte je v meste aj Bryan Adams, rozhodla sa to využiť a pozvať ho na svoj koncert. Publikum tak malo možnosť zažiť niečo výnimočné, keď Taylor Swift a Bryan Adams spolu odspievali veľký hit Summer of '69.

"Ani som nevedela, že Bryan bude v meste až do predchádzajúcej noci. Spýtala som sa ho skutočne na poslednú chvíľu, či si chce prísť zaspievať," uviedla prostredníctvom sociálnej siete Taylor Swift a skladbu Summer of '69, ktorú si spolu s Adamsom zaspievala,  pritom označila za jednu zo svojich najobľúbenejších piesní vôbec, pričom v jej koncertnom repertoári sa objavila už viackrát počas Speak Now Tour v roku 2011.  

Speváčka si svojho hosťa na pódiu skutočne užila a emócie sa dostali aj do jej výkonu. "Ako je evidentné z videa, úplne som sa stratila vzrušením. Nemôžem dostatočne poďakovať Bryanovi Adamsovi."   


Turné plné hviezdnych hostí

Taylor Swift je aktuálne na svetovom turné na podporu jej albumu Reputation, ktorý vyšiel v novembri minulého roka. Ako predskokanky ju sprevádzajú Charlie XCX, ktorá sa predstavila aj v Bratislave ako preskokanka Katy Perry, a Camila Cabello. Okrem spomínaných speváčok a kanadskej hviezdy Bryana Adamsa však Swift na pódiu privítala aj viacero známych hostí ako Shawn Mendes, Hayley Kiyoko, Robbie Williams či Emma Stone.

Reputation Stadium Tour odštartovalo začiatkom mája, pričom speváčka absolvuje v rámci turné 53 zastávok. Zo Spojených štátov, kde Swift aktuálne koncertuje, sa šnúra prenesie ešte do Austrálie, na Nový Zéland a do Japonska. Práve v Tokyu Taylor Swift svoju šnúru uzavrie 21. novembra.


Autorka: Marína Valentovičová
Foto: facebook.com/TaylorSwift

Súvisiaci interpreti: Taylor Swift