Najočakávanejší muzikálový titul roka Čas ruží s hitmi Karla Gotta láka v Čechách množstvo divákov. V piatok 24. novembra sa dočkáme muzikálu aj na Slovensku - na Zimnom Štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave v hlavnej úlohe s autorom Sagvanom Tofim a dokonca za osobnej účasti maestra Karla Gotta!

Muzikál, ktorý je poctou Karlovi Gottovi, pripravil scénaristicky a režijne Sagvan Tofi, ktorý piesňam najväčšej českej speváckej ikony našiel nový úspešný život v romantickom príbehu plnom skvelých speváckych a hereckých výkonov. Bratislava 24. novembra zažije naozaj veľkolepú premiéru tohto muzikálu. Odohrá sa na špeciálne pre tento večer pripravenej scéne, ktorá bude oveľa väčšia a vizuálne zaujímavejšia ako v domovskom Divadle Karlín.

Slovenská verzia bude mať doslova obrie rozmery až 26 x 18 metrov, vrátane divadelných toční, špičkového orchestra, veľkoplošných projekcií v celkovej ploche takmer 200 m2 a tiež základných rekvizít známych z pražského predstavenia. Súčasťou scény bude aj cirkusantská maringotka, či dokonca klasický hodový detský kolotoč. V hlavnej mužskej úlohe sa predstaví osobne autor muzikálu Sagvan Tofi. Do Bratislavy už potvrdil svoju účasť v hľadisku aj samotný Karel Gott a vraj má pre svojich slovenských fanúšikov pripravené prekvapenie...

Prečítajte si tiež: Karel Gott chystá exkluzívny koncert v Bratislave

Muzikál Čas ruží odhaľuje tajomný príbeh starého obrazu, ktorý v sebe ukrýva osud jednej veľkej celoživotnej lásky. Je to príbeh, ktorý divákov dojme aj pobaví s množstvom známych hitov Karla Gotta ako napríklad Když jsem já byl tenkrát kluk, Přijela pouť, Jen se hádej, Svět má ty chvíle rád, Korunou si hodím, Je jaká je alebo Když muž se ženou snídá. Všetky skladby ožívajú v nových muzikálových aranžmánoch a speváckom podaní hercov a spevákov s rešpektom, aký si zaslúžia.

"V predaji je už len necelých 1000 vstupeniek, tak sa teším, že bude opäť plno a že k nám po roku zavíta ďalší zaujímavý muzikálový titul, ktorý láka množstvo divákov. Pre tých, ktorí nemôžu cestovať do Prahy, ponúkneme myslím viac ako vylepšenú verziu aj u nás doma na Slovensku... Bude pre nás cťou privítať na tomto predstavení osobne aj pána Karla Gotta, verím, že spolu zažijeme ďalší nezabudnuteľný a veľkolepý muzikálový večer," hovorí organizátorka podujatia Silvia Nemčovičová (Silvi Production).

Podujatie sa uskutoční 24. novembra o 19:00 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Vstupenky sú v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk v cenách od 27 eur.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Redakciu Hudba.sk informoval PR manažér podujatia Ján Kakaščík. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Facebook.com/Casruzi

Súvisiaci interpreti: Karel Gott