Fanúšikom elektronickej tanečnej hudby, aká sa hráva na pláži Zrče, v londýnskom Ministry of Sound či v klube Amnesia na Ibize, určite netreba predstavovať slovenskú značku Le Grande House. Vznikla už v roku 2008 pod taktovkou známeho bratislavského dídžeja Charlie Clubbera, ktorý pripravuje špeciálne narodeninové vydanie akcie.

Uskutoční sa už budúci piatok 16. novembra v jednom z najväčších bratislavských klubov - Majestic Music Clube (budova YMCA, Karpatská 2), kde sa podobné tanečné akcie nekonajú príliš často. Po nedávnej rekonštrukcii klubu určite aj fanúšikov house music potešia jeho vynovené priestory.

V rámci párty LGH .Music That Unites sa však môžete tešiť hlavne na nepretržitých osem hodin zábavy a tanca pod vlajkou Le Grande House. O hudobnú produkciu sa postarajú dídžeji Charlie ClubberRobMike & Lelo, Jay Jay či DJane Nimsy, chýbať nebudú ani tanečníci a ďalší umelci. Samozrejmosťou je špičkový zvuk a svetelné efekty.


Zakladateľ obľúbenej párty nám prezradil, že na scénu sa po krátkej pauze vráti so špeciálnym setom. Iba pre túto udalosť si pripravil exkluzívny dvojhodinový set s kombináciou rôznych houseových štýlov, ktoré ste za posledných desať rokov mohli počuť na akciách Le Grande House.

"Nemusíte cestovať do sveta, skvelé zážitky, úžasnú atmosféru a eufóriu z hudby a tanca zažijeme všetci spoločne tu na Slovensku. Budeme sa zabávať, spoločne zdieľať rytmus, budeme chvíľu sami sebou. Spomenieme si, aký je to pocit, keď sa stovky ľudí hýbu v rytme jedného tela. Ak sú v živote človeka momenty, na ktoré si po čase spomenie, toto bude jeden z nich," pozýva Charlie.

Do kalendára si zapíšte dátum 16.11. a začiatok o 21:00. Vstupenky za výhodnú predpredajovú cenu nájdete v sieti Predpredaj.sk.


Text: Hudba.sk (zdroj: Charlie Clubber)
Foto: PR