V susednej Českej republike v týchto dňoch vrcholí úspešné veľké narodeninové turné českého popového fenoménu, skupiny Lunetic. Najznámejší boyband našich končín dorazí na Slovensko presne o týždeň a odohrá dva veľké koncerty Bratislave a Prešove. Koncert v Banskej Bystrici preložili na jar 2019.

Oslava okrúhleho výročia skupiny Lunetic na vypredaných koncetoch pripomína hystériu spred dvoch dekád. Veľký úspech zaznamenalo turné najmä v domácom meste skupiny, Litvínove, kde odohrala kapela 21. septembra otvárací koncert turné. Veľmi rýchlo sa vypredali vstupenky aj v Prahe, kde štvorica v polovici októbra odohrala dva koncerty po sebe.

Už o pár dní Lunetic dorazí na Slovensko. Vo štvrtok 15. novembra odohrá koncert v bratislavskom Majestic Music Clube a v piatok 16. novembra v prešovskom ENCORE the clube. Vstupenky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk.


Presunutý koncert v Banskej Bystrici

Skupina pre fanúšikov pripravili koncertnú oslavu svojho 20. výročia na scéne v plnej pôvodnej štvorčlennej zostave, ktorá svoje hity spieva v sprievode kapely. Inak tomu nebude ani na slovenských koncertoch. Lunetic sa zároveň stretne osobne so 100 najskalnejšími slovenskými fanúšičkami. V rámci turné sú totiž v predaji aj špeciálne vstupenky, ktoré sú kombináciou vstupu na autogramiádu a vstupu na koncert po nej. Autogramiáda sa uskutoční v deň koncertu v Bratislave v Majestic Music Clube.  

V rámci slovenského turné sa mal odohrať aj tretí koncert v sobotu 17. novembra v banskobystrickom klube Ministry of Fun. Ten, však organizátori z technických príčin presunuli na jar 2019. Nový termín konania oznámia už čoskoro.    

Slovenské zastávky Lunetic Tour - 20 rokov:

15.11. - Bratislava, Majestic Music Club
16.11. - Prešov, ENCORE theclub
17.11. - Banská Bystrica, Ministry of Fun - presunuté na jar 2019

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Adriana Čahojová zo Soul For Show. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: Archví kapely

Súvisiaci interpreti: Lunetic