Americká pop-rocková kapela OneRepublic predstavila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Let's Hurt Tonight. Pieseň pochádzajúca z ich štvrtej štúdiovky Oh My My (2016) je zároveň aj oficiálnym singlom filmu Collateral Beauty, z ktorého ukážky možno v novinke vidieť.

Okrem toho sa v nej predstavila aj samotná formácia OneRepublic, ktorá si napríklad zahrala na vysvietenej streche jedného z newyorských domov. 

Collateral Beauty
sa bude zameriavať na riaditeľa newyorskej reklamnej spoločnosti v podaní Willa Smitha, ktorý po tragédii bojuje so psychickými problémami. Jeho zamestnanci vymyslia plán, ktorý mu má pomôcť vyrovnať sa so žiaľom.

Herecké obsadenie dopĺňajú Kate Winslet, Keira Knightley, Helen Mirren, Edward Norton, Michael Peňa či Naomie Harris. Snímka by sa mala dostať do slovenských kín 15. decembra. 


Formácia OneRepublic vznikla v roku 2003 a momentálne ju tvoria Ryan Tedder (spev), Zach Filkins (gitara), Brent Kutzle (basgitara), Drew Brown (gitara a klávesy) a Eddie Fisher (bicie). Preslávili sa prvým singlom Apologize, s ktorým dobyli singlové rebríčky v Kanade, Nemecku či Austrálii. Tento hit im priniesol aj nomináciu na Grammy. Skladba sa nachádza na debutovej štúdiovke Dreaming Out Loud (2007), po ktorej vydali albumy Waking Up (2009), Native (2013) a spomínané Oh My My. Druhú nomináciu na Grammy získali vďaka skladbe If I Lose Myself (feat. Alesso). 

Zdroj: SITA
Foto: Universal Music

Súvisiaci interpreti: One Republic