Britská metalcoreová kapela Bring Me The Horizon sa na jar ukáže v Bratislave. Dejiskom jej vystúpenia bude vo štvrtok 23. mája Majestic Music Club (MMC). Vstupenky na koncert sa už predávajú za 18 eur, VIP lístky sa dajú kúpiť za 30 eur. Okrem Bratislavy sa kapela ukáže tento rok aj na rakúskom festivale Nova Rock.

Skupina Bring Me The Horizon sa sformovala v roku 2004 v anglickom Sheffielde. Na konte má tri štúdiové nahrávky - Count Your Blessings (2006), Suicide Season (2008) a There Is a Hell, Believe Me I've Seen. There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret. (2010). V slovenskej metropole predstaví štvrtú štúdiovku Sempiternal, ktorá vyjde v apríli. Prvým singlom je skladba Shadow Moses, ktorá vyjde 14. januára, už včera ju však kapela uverejnila na svojom oficiálnom Youtube kanáli.

Bring Me The Horizon majú na konte tri Kerrang! Awards vrátane ceny za Najlepší album a tri nominácie na AIM Independent Music Awards. Zostavu kapely tvoria: Oliver Sykes (spev, klávesy), Matt Kean (basgitara), Lee Malia (gitara), Matt Nicholls (bicie nástroje) a Jona Weinhofen (gitara).



Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/bmthofficial

Súvisiaci interpreti: Bring Me The Horizon