Slovenská kapela MF v týchto dňoch vydáva nové EP s názvom Druhá šanca. Novinka sa dostala na trh len v elektronickej forme a obsahuje sedem skladieb. Z nich skupina predtým predstavila single Strácam sa a Staré časy, ku ktorým zverejnila aj videoklipy.

"Naša kapela ukončila svoju činnosť v roku 2012. Aktuálne sme späť a v úplne novej zostave. Dá sa povedať, že je to naša druhá šanca tvoriť songy v tejto novej zostave a potešiť tým našich fanúšikov," prezradil spevák Martin Guriš. Kapela nahrávala EP v štúdiu HS, kde sa o zvuk postaral Peter Sanchez Saniga, a tiež v priestoroch klubu Piano v Trenčíne, kde sa o mix a mastering postaral Marián Fero. "Zvukovo sme chceli zachovať autenticitu nástrojov a čo najmenej 'umeliny'. Myslím, že nahrávky znejú pekne, živo a naši fanúšikovia sa isto potešia klasickému punk-rocku," dodal Guriš.


Kapela MF z Nového Mesta nad Váhom pôsobí na hudobnej scéne od roku 2002 a tvoria ju Martin Guriš (spevák, gitara), Miroslav Trhan (gitara), Matej Martiš (gitara, sprievodné vokály), Roman Blažej (basgitara) a Lukáš Psotný (bicie, sprievodné vokály). Koncom roka 2009 vydala kapela debutový album s názvom Nabité.


Zdroj: SITA 
Foto: Facebook.com/kapelaMF