Svoje stále miesto v programe Novej Cvernovky si našli podujatia, ktoré organizuje Matia Lenická a.k.a. B-Complex. Basic je drum&bassová noc, ktorá na svojom treťom pokračovaní privíta viarecých dídžejov zo Slovenska a Čiech.

Tretia párty Basic sa bude konať v piatok 12. apríla a vystúpi na nej Goblin, 21-ročný mladý talent, ktorý má okrem drum&bassu skúsenosti aj s housom a technom. Je reprezentantom mladej dídžejskej vlny a crew Bassizm. Vystúpi aj Joshu4 zo susedných Čiech, ktorý v roku 2009 naštartoval značku Hoofbeats a venuje sa DJingu aj promotérstvu. Jeho obľúbenými štýlmi drum&bassu sú neurofunk a techstep. Ďalším účinkujúcim budú samotní organizátori cvernovkárskej party Basic - projekt The Prophecy a B-Complex.

Kultúrne centrum Nová Cvernovka si našlo svoje stále miesto na bratislavskej klubovej scéne. V pravidelnom formáte Nočná prináša zvučné mená slovenských aj zahraničných techno dídžejov. Ich sety prepája s vizuálnym umením cez premyslenú scénografiu pódia a videoart, ktoré spoločne umocňujú atmosféru večera alebo zvolenú tému akcie. 

Ďalším pravidelným podujatím je Popular Night, večer housovej hudby so slovenskými aj zahraničnými dídžejmi a producentmi. Na poslednom podujatí sa predstavil britský producent a vydavateľ Aroop Roy


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Vera Čillagová. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: B-complex