Na moment sa vzdiali od úspechu svojej mladšej sestry, aby a mohol venovať vlastnej kariére. Finneas, starší brat Billie Eilish, vydá v októbri svoj druhý album. Jeho vydanie oznámil spolu s pilotným singlom For Cryin' Out Loud!. Albumová novinka vychádza 4. októbra.

For Cryin' Out Loud! nasleduje po sólovom debute Optimist z roku 2021. Na albumovej dvojke sa Finneas podľa tlačovej správy posunul nad rámec zvuku, ktorý predstavil na svojom debute. "Tentoraz For Cryin' Out Loud! ukazuje, že Finneas rozširuje svoje kreatívne obzory, smeruje veci preč od mentality producentov v spálni do klasického prostredia štúdia/kapely, oslobodzuje ho a v konečnom dôsledku vedie k jeho doteraz najúžasnejšiemu a najsurovejšiemu dielu," uvádza.

Prvou ukážkou je titulný singel For Cryin' Out Loud! o vzťahu, ktorý sa chýli ku koncu, ale aj o odhodlaní zotrvať v ňom. Pieseň zobrazuje Finneasa blúdiaceho medzi láskou a bolesťou. Singel zverejnil spolu so sprievodným videoklipom, ktorý režíroval Isaac Ravishankara. Obsahuje niekoľko dramatických scén - od pádu do výťahovej šachty, zrazenie okoloidúcim autom počas hádky, až po scénu s nožom.

Text: Hudba.sk (zdroj: Pitchfork.com)