Leto skončilo len pred pár dňami, no už teraz sa fanúšikovia tanečnej hudby môžu tešiť na ďalšiu sezónu podujatí pod holým nebom. Festival Only Open Air, ktorý sa v júni 2015 uskutoční už štvrtý rok, predstavil prvé mená. Sú nimi nemecká tranceová legenda Paul van Dyk a talentovaný Brit Ben Nicky.

Fanúšikovia tanečnej scény sa aj v roku 2015 môžu tešiť na veľkolepý Summer Season Grand Opening, pretože v priebehu dvanástich hodín sa na pódiu vystrieda svetová dídžejská špička. Zárukou prvotriednej tanečnej zábavy na Only Open Air Festivale (OOAF) budú opäť hviezdne mená a najväčšie nové objavy v žánroch ako trance, house, electro či progressive.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Naposledy sa dvojnásobný top dídžej sveta Paul van Dyk predstavil na Slovensku tento rok v máji v košickej Steel Aréne (reportáž). V roku 2015 sa po takmer dvoch rokoch vráti hlavného mesta, aby na Zlatých pieskoch odohral svoju vôbec prvú open air show na Slovensku, čím bude zážitok z jeho vystúpenia ešte výnimočnejší. Aj on aj Ben Nicky sa pritom v budúcom roku na Slovensku predstavia exkluzívne iba na OOAF.

"Pre Only Open Air Festival 2015 máme pripravených osem svetových mien. Ako prvých uvádzame Paula van Dyka a Bena Nickyho, ktorí sú síce z dvoch rozdielnych generácií, ale ich šou patria medzi najlepšie, aké svetová tanečná scéna v súčasnosti môže ponúknuť. Predstavovať Paula je asi zbytočné, pretože jeho ocenenia hovoria sami za seba, ale sme si istí, že v najbližších rokoch bude práve Benova hviezda stúpať veľmi prudko nahor," vysvetľuje výber prvých dvoch mien Ľuboš Virág z usporiadateľskej agentúry Celebration.

Only Open Air 2014 Zdroj: PR

Pripravujú aj novinky v areáli

Ďalšie mená budú zverejňované postupne. V minulosti si niekoľkotisícový dav na Zlatých pieskov podmanili Nicky Romero, Hardwell, Tiësto alebo Armin van Buuren, tento rok sa na pôde OOAF stretla hviezdna deviatka Afrojack, Martin Garrix, R3HAB, Pete Tong,Sander van Doorn, Jaydee, Judge Jules, Omnia a Firebeatz.

Keďže festival sa za pár rokov stal slovenskou mekkou tanečnej scény a podiel na tom má aj atmosféra, o ktorú sa starajú práve jeho návštevníci, organizátori pripravili opäť viacero noviniek, medzi ktoré patrí napr. umiestnenie Silver a Gold VIP na novom mieste. "Tento rok sme pripravili stage v podobe otvorenej knihy s nasadením jedinečnej kombinácie špeciálnych efektov, vrátane 3D mapingu, no keďže vývoj napreduje a my nechceme zaostávať, už teraz pracujeme na tom, aby sme aj v tomto smere opäť ponúkli jedinečnú a nezabudnuteľnú šou," zdôraznil Virág.

Vstupenky na Only Open Air Festival 2015 sú v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

Pozrite si oficiálne video z ročníka 2014:


Zdroj: PR/Celebration.sk
Foto: archív PvD - Christoph Köstlin

Súvisiaci interpreti: Paul Van Dyk