Veľká tanečná párty s najväčšími electro-swingovými hitmi a živou kapelou. To je koncert Parov Stelar Live so špeciálnymi hosťami Swing Thing & Papa Django, ktorí sa predstavia už tento piatok 12. mája v Bratislave. Brány Aegon Areny sa otvoria už o 18:00.

Parov Stelar je považovaný za zakladateľa elektro swingu - hudobného žánru, ktorý ovládol nielen klubovú scénu, ale aj hudobné festivaly po celom svete. S viac ako miliónom fanúšikov na sociálnej sieti Facebook a viac ako 100 miliónmi pozretí na Youtube sa radí nielen medzi najpopulárnejších Rakúšanov, ale patrí k aj absolútnej hudobnej špičke v celosvetovom meradle.

V piatok 12. mája zažije Bratislava nielen najväčšie hity, ale aj celkom nové skladby z albumu The Burning Spider.  


"Špičkoví performeri, precízni selektori a prvotriedni elegáni," tak znie popis dvojice dídžejov Swing Thing & Papa Django, ktorí s Parov Stelar hrávajú pravidelne na koncertoch na Slovensku i v Česku. Sú zrejme najvyhľadávanejšími electro-swingovými dídžejmi v našich končinách, ktorých vystúpenie si už užili fanúšikovia po celej Európe, ale aj vo vzdialenom Mexiku či Japonsku. Na jednom pódiu sa tiež stretli s hudobnými esami ako Movits!, Postmodern Jukebox či Alice Francis.

Redakciu Hudba.sk informoval PR manažér Tomáš Holetz.

Foto: Jan Kohlrusch

Súvisiaci interpreti: Parov Stelar