Len pár dní od svojho víťazstva v obľúbenej televíznej šou Česko Slovensko má talent si môžete 16-ročnú speváčku Margarétu Ondrejkovú vypočuť na jej prvom koncerte. Bude totiž hostkou adventného koncertu skupiny La Gioia, ktorý sa uskutoční už dnes večer (10.12.) o 19:00 v Event House v Žiline.

Margaréta Ondrejková zvíťazila vo finále Česko Slovensko má talent s piesňou Never Enough, známou z filmu The Greatest Showman, ktorú pôvodne naspievala speváčka Loren Allred. Finálové vystúpenie zvýraznilo jej postupnú premenu od kastingového vystúpenia nenápadného dievčaťa so silným hlasom, ktorý ukázala v piesni Warrior od Demi Lovato, až po očarujúcu mladú spevácku divu.



(Ak vám nefunguje zvuk, môžete si ho v playeri zapnúť vpravo dole)

Pre talentovanú tínedžerku z Čachtíc však víťazstvo v Talente nie je prvým veľkým úspechom. Už ako dieťa povyhrávala rôzne lokálne súťaže v slovenských mestách a minulý rok dokonca zvíťazila v medzinárodnej súťaži spevákov do 15 rokov Sanremo Junior v Taliansku. Vo finále úspela v konkurencii talentov z ďalších 15 krajín sveta, keď v sprievode 39-členného orchestra zaspievala skladbu Before He Cheats od Carrie Underwood. Zaujímavosťou je, že práve ju tam vďaka súťažiacej z Malty zaujala skladba Never Enough, ktorú si potom aj sama vybrala do finále Talentu.


Dnešné exkluzívne vystúpenie Margaréty Ondrejkovej bude spoločným koncertom s populárnym triom operných spevákov La Gioia, ktoré si fanúšikovia taktiež môžu pamätať zo súťaže Česko Slovensko má talent. Spoločne s Margarétou budú ďalšími hosťami koncertu v žilinskom Event House aj akrobatické zoskupenie Vertigo a gitarový virtuóz Dávid Bílek.

Nenechajte si ujsť tento výnimočný večer, lístky na koncert sú ešte do popoludnia v predaji v sieti Predpredaj.sk.


Koncert sa koná pod hlavičkou občianskeho združenia Parasport 24, ktoré je známe organizovaním benefičných športových a kultúrnych podujatí. "Som veľmi rád, že sa nám podarilo zorganizovať tento skvelý koncert a to aj vďaka Nadácii Františka Mišunu, s ktorou sme sa pustili do prípravy tohto podujatia. Výťažok z predaných vstupeniek bude opäť pomáhať našim optimistom s hendikepom, rovnako ako naše akcie Hudba bez bariér a Parasport24 Tour," hovorí organizátor podujatia a zakladateľ OZ Parasport24 Miroslav Buľovský.

OZ Parasport24 bolo založené v roku 2006 a venuje sa organizácii rôznorodých projektov na podporu hendikepovaných ľudí, ktorí ako jednotlivci majú obmedzené podmienky na získavanie finančných a iných prostriedkov pre vlastný rozvoj. Prostredníctvom športu majú občania so zdravotným postihnutím lepšiu možnosť zaradiť sa do bežného života.

Viac sa o aktivitách občianskeho združenia dozviete na stránkach www.parasport24.com a www.facebook.com/Parasport24.

Lístky na koncert La Gioia a hostí v Žiline:  

Redakcii Hudba.sk informovala PR manažérka Adriána Čahojová. Tlačovú správu sme upravili a doplnili.

Foto: Facebook.com/csmatalent