Anglická superkapela The Last Shadow Puppets zverejnila videoklip ku skladbe Bad Habits. Ide o prvý singel skupiny od roku 2008, kedy vyšiel ich debutový album The Age of the Understatement.

V novom klipe, pod ktorým je ako režisér podpísaný Ben Chappell, muzikanti prezentujú pieseň v malom klube. Formácia plánuje počas jari uviesť na trh svoj druhý album. Dátum vydania ani názov nahrávky však zatiaľ nie sú známe.


Kapela The Last Shadow Puppets vznikla v roku 2007. Tvoria ju líder formácie Arctic Monkeys Alex Turner, Miles Kane, známy z už nefungujúcej skupiny The Rascals a producent James Ford, ktorý je členom dua Simian Mobile Disco. V apríli 2008 vydali spomínaný debutový album The Age of the Understatement, ktorý dobyl UK Chart.

Z nahrávky, ktorú nominovali na prestížnu Mercury Prize, pochádzajú single The Age of the Understatement, Standing Next to Me a My Mistakes Were Made for You. Všetky vyšli v roku 2008, odvtedy až doteraz kapela fanúšikom nové skladby neponúkla. Formácia má na konte po jednej MOJO Award, Q Award a NME Award.

Zdroj: SITA (Nme.com)
Foto: Zackery Michael

Súvisiaci interpreti: Last Shadow Puppets