Novú pieseň, ktorá pochádza zo soundtracku k pripravovanému filmu Trolls World Tour, napísala a produkovala dvojica Anderson. Paak a Justin Timberlake s Ludwigom Göranssonom. Don't Slack je druhým singlom z albumu, ktorý vyjde už v piatok 13. marca. Na soundtracku sa spolupodieľali aj SZA, Mary J. Blige, Kelly Clarkson, George Clinton a ďalší interpreti.

Singel Don't Slack dostal aj vizuálnu podobu vo forme veselého a farebného lyric videa s diskoguľami, hudobnými nástrojmi a tancujúcimi postavičkami animovaných trolov. Justin Timberlake zároveň so zverejnením novinky prezradil, že s Anderson.om Paakom, ktorého označil za veľmi nadaného, už hovorili aj o ďalšom spoločnom projekte.


Prvou zverejnenou skladbou zo soundtracku filmu Trolls World Tour (u nás by mal byť uvedený pod názvom Trolovia: Svetové turné) bol singel The Other Side, na ktorom Justin spolupracoval s R&B speváčkou SZA. Produkoval ju Max Martin, ktorý sa podieľal aj na skladbe Can't Stop The Feeling. Tá sa pred štyrmi rokmi stala ústrednou melódiou prvého animovaného filmu o troloch.


Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com, Pitchfork.com)
Foto: Justin Timberlake / Twitter

Súvisiaci interpreti: Justin Timberlake