Začiatkom roku 2013 v Bratislave vystúpi 49-ročný spevák a skladateľ Thomas Anders, ktorý sa preslávil ako člen nemeckej formácie Modern Talking. Práve tvorbu tejto skupiny predstaví v sobotu 5. januára 2013 v Hant aréne, známej aj ako Športová hala Pasienky.

Vstupenky na koncert sa už predávajú v sieti Ticketportal. Lístky na státie sa dajú kúpiť za 22 eur, vstupenky na státie pod pódiom za 49 eur a lístky na sedenie za 22 až 34 eur.

Modern Talking je v súčasnosti neaktívne synthpopové duo, ktoré okrem Andersa tvoril aj Dieter Bohlen. Populárne bolo najmä v 80. rokoch, kedy skupina vydala single ako You're My Heart, You're My SoulYou Can Win If You WantCheri Cheri Lady, Brother Louie, Atlantis Is Calling či Geronimo's Cadillac. Po necelých štyroch rokoch na scéne (1984 - 1987) sa však zakladajúci členovia rozišli.

Návratu sa ich fanúšikovia dočkali v roku 1998, kedy zožali úspech hitom You're My Heart, You're My Soul v novej verzii. V roku 1998 vydala aj formácia comebackový album Back for Good so štyrmi novými skladbami. V nasledujúcich rokoch sa Modern Talking prezentovali štúdiovkami Alone (1999), Year of the Dragon (2000), America (2001), Victory (2002) a Universe (2003). Modern Talking predali na celom svete viac ako 120 miliónov albumov a singlov, čo z nich robí najpredávanejšieho nemeckého interpreta v dejinách.

Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul

Modern Talking - Brother Louie

Modern Talking - Cheri Cheri Lady

Informáciu zverejnila webová stránka Music-art.sk.

Zdroj: SITA
Foto: Thomas-anders.com

Súvisiaci interpreti: Modern Talking