Predposledný koncert šesťdňovej rezidencie The Killers v londýnskej O2 Aréne mal špeciálnu radostnú príchuť. Formácia na čele s Brandonom Flowersom prerušila svoje hranie, aby svojím fanúšikom dopriala sledovanie záverečných momentov zápasu Anglicka s Holandskom, v ktorom si Anglicko zabezpečilo výsledkom 2:1 postup do finále UEFA Euro 2024.

Moment postupu sprevádzal búrlivý potlesk nadšeného davu, do ktorého boli vystrelené červeno-biele konfety na oslavu športového úspechu, ktorý mohli spolu zdieľať v plnej O2 Aréne. Následne The Killers spečatili príchuť víťazstva skladbou Mr. Brightside. Z Londýna, kde sa dnes uskutoční posledný zo šiestych koncertov, sa rocková kapela presunie do Las Vegas, kde ich čaká séria rezidenčných vystúpení.

Kapela v zložení Brandon Flowers, Dave Keuning, Mark Stoermer a Ronnie Vannucci Jr. tu oslávia 20. výročie debutového albumu Hot Fuss, ktorý zaznie po prvý raz v plnej verzii. Práve Hot Fuss priniesol kultový hit Mr. Brightside, ale aj Somebody Told Me, All These Things That I’ve Done a Smile Like You Mean It.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)