Britská speváčka Leona Lewis sa prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter so svojimi fanúšikmi podelila o tracklist svojho nového albumu. Tretia štúdiovka Glassheart, ktorá vyjde v októbri, bude obsahovať dvanásť piesní.

"Pozrite si zoznam piesní môjho albumu! Neviem sa dočkať, kedy si ho už vypočujete," napísala Leona k fotografii s papierom, na ktorom je rukou napísaný tracklist. Nový singel Trouble je hneď prvou skladbou na novinke, pričom titulnej piesni sa ušlo predposledné miesto. Chýba však singel Collide, ktorý speváčka vydala už vlani v septembri. Mal by sa objaviť len na deluxe edícii Glassheartu.

Leona Lewis - Trouble (Lyric Video)

Dvadsaťsedemročná Leona Lewis je víťazkou tretej série britskej speváckej súťaže The X Factor. Držiteľka štyroch nominácií na prestížnu cenu Grammy má na konte zatiaľ dva albumy - Spirit (2007) a Echo (2009). K jej najväčším hitom patria skladby A Moment Like This, Bleeding Love, Run, Better in Time či Happy.

Na novej nahrávke spolupracovala okrem iných s producentom Fraserom T. Smithom, ktorý je podpísaný napríklad pod piesňou Set Fire to the Rain speváčky Adele. "Fraser mi produkoval niekoľko úžasných skladieb, má niečo ako Midasov dotyk. Chcem, aby bol tento album úspešný a preto spolupracujem len s tými najlepšími," uviedla Lewis v júli pre britský denník Daily Mirror. 

Tracklist albumu Glassheart:

1. Trouble
2. Unlove Me
3. Love Bird
4. Come Alive
5. Fireflies
6. I to You
7. Shake You Up
8. Stop the Clocks
9. Favourite Scar
10. When It Hurts
11. Glassheart
12. Fingerprint

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/leonalewis

Súvisiaci interpreti: Leona Lewis