Britská speváčka Kerry Katona túžila zomrieť počas obdobia, keď užívala drogy. Niekdajšia členka skupiny Atomic Kitten to prezradila v rozhovore pre noviny The Sun. Keď potom skoncovala s drogami, mala pocit, akoby sa prebrala z kómy.

"Keď som bola vydatá za môjho druhého manžela Marka, mala som samovražedné sklony. Cítila som sa veľmi izolovaná. Nechcela som tu už byť. Brala som s Markom veľa kokaínu a dúfala som, že ma zastaví a povie niečo ako, že ma má rád a nechce, aby som to robila, ale to on nikdy nespravil. Brala som toľko, že som dúfala, že sa už nezobudím. No vždy som sa prebudila. Mala som pri sebe strážneho anjela. Vďaka Bohu," povedala Kerry Katona

Interpretka sa v roku 2011 s Markom Croftom rozviedla a zmenila svoj život. Pomohol jej takzvaný bootcamp, teda tréningový program, ktorý trval dva týždne. "Kokaínu som sa už nikdy nedotkla. Cítila som sa ako po prebudení z kómy. Dokázala som jasne vidieť veci okolo mňa. No aj dnes mávam samovražedné myšlienky a mávam pocit, že už to nedokážem. No nemôžem sa báť o tom rozprávať. Je tu toľko vecí, pre ktoré sa oplatí žiť. Smerovala som k samovražde, stratila som všetko, peniaze aj rodinu, no stále bojujem. Nikdy to nevzdávajte," vyjadrila sa 38-ročná speváčka.


Zdroj: SITA (femalefirst.co.uk)
Foto: facebook.com/pg/officialkerrykatona

Súvisiaci interpreti: Atomic Kitten