Ohlasovaný nový štúdiový album Paľa Drapáka sa blíži do finálnej fázy príprav. "Nahrávame skladby, dolaďujeme finálny zvuk a sme v dokončovacej fáze," hovorí samotný Paľo Drapák. Nahrávku pokrstia 9. mája v bratislavskom Randal Clube.

Album bude obsahovať 13 skladieb, ladený by mal byť do melodického heavy metalu. "Na albume sa objavia aj duety s niekoľkými známymi interpretmi," informuje spevákov manažér Peter Kramár.

Hosťami, ktorí si Drapákom zaspievali, sú český rockový gitarista, skladateľ, producent, spevák a majiteľ nahrávacieho štúdia Hacienda  Miloš Dodo Doležal, temperamentná speváčka Lenka LeRa Rakar, či mladá speváčka Simona Sajmon Groschmidtová, ktorú si môžete pamätať z účinkovania v Slovensko hľadá SuperStar v roku 2015.  

"Po práci v štúdiu s dobrými hudobníkmi sa už neviem dočkať na živé hranie nových skladieb," teší sa Paľo Drapák. Nahrávku uvedie spolu s kapelou a hosťami do života na oficiálnom krste albumu, ktorý sa bude konať 9. mája v bratislavskom Randal Clube. Krstným otcom bude Miloš Dodo Doležal. 


Redakciu Hudba.sk informoval spevákov manažér Peter Kramár. Tlačovú správu sme upravili. 


Foto: PR