V stredu 27. júna vystúpi v košickom klube Collosseum trojica kapiel na čele s americkou formáciou Cannibal Corpse. Legendu death metalu, ktorá v 90. rokoch predávala milióny albumov, doplní americká formácia All Shall Perish a deathmetalisti z Belgicka Aborted.

Cannibal Corpse sa od začiatku svojej kariéry pasovali do role najprominentnejšej deathmetalovej kapely na scéne. Už od vydania debutového albumu Easten Back To Life z roku 1990 boli tŕňom v oku nejedného "ochrancu dobrej morálky". Ich nahrávky ako Butchered At Birth (1991), Tomb Of The Mutilated (1992) alebo EP Hammer Smashed Face (1993) boli vo viacerých krajinách zakázané a cenzurované, no zároveň je Cannibal Corpse práve vďaka nim najpredávanejšou deathmetalovou kapelou na americkom trhu.

Na pripravovanom Full Of Hate Tour budú muzikanti z Buffala na čele so spevákom Georgeom "Corpsegrinderom" Fisherom a basgitaristom Alexom Websterom servírovať typický deathmetalový koktejl z dielne "najmocnejšej kapely všetkých čias".

Šou v Košiciach podporí aj americká kapela All Shall Perish, ktorá bude propragovať svoj rok starý album s názvom This Is Where It Ends. Koncertný večer ešte predtým otvorí ostrieľaná belgická formácia Aborted, ktorá predstaví celkom novú štúdiovú nahrávku Global Flatline. 

Vstupenky na koncert sú v predaji v sieti Ticketportal alebo priamo v klube Collosseum.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Tomáš Karlík z Obscure Promotion.

Súvisiaci interpreti: Cannibal Corpse