Tridsaťjedenročný hudobník Mika ohlásil na tento rok svoj comeback. Fanúšikovia sa tento týždeň dočkali jeho nového štúdiového albumu No Place In Heaven. Predznamenal ho pilotný singel Talk About You a pred pár dňami aj ďalší singel Good Guys, teraz je už oficiálne vonku celá štúdiovka.

Pred začiatkom propagácie nového albumu sa Mika naposledy pripomenul verejnosti v roku 2013, keď vydal spoločne s Arianou Grande pieseň Popular. Skladba sa dočkala slušného komerčného úspechu a na Youtube má takmer 100 miliónov pozretí. Nielen na tento úspech chce libanonsko-britský spevák tento rok nadviazať vydaním v poradí už štvrtého štúdového albumu.


Najnovšiu nahrávku pod názvom No Place In Heaven začal propagovať singlom Talk About You. Pieseň napísal Mika a koprodukoval ju Gregg Wells (Katy Perry, Pharrell Williams, Adele). Na štúdiovke sa objaví aj skladba Last Party, ktorou chcel vzdať hold zosnulému lídrovi skupiny Queen Freddiemu Mercurymu. Tracklist pozostávajúci z pätnástich stôp dopĺňajú aj aktuálny singel Good Guys či pieseň Staring At The Sun vydaná tento týždeň ako posledná ako ochutnávka pred vydaním albumu.

Mika plánuje tento rok ponúknuť aj záznam koncertov, počas ktorých ho sprevádzal symfonický orchester. Slovenskí a českí fanúšikovia si vystúpenie popového speváka budú môcť vychutnať na festivale Colours of Ostrava, kde je jedným z tohtoročných headlinerov.  

Tracklist albumu Mika - No Place In Heaven:


1. Talk About You 
2. All She Wants
3. Last Party
4. Good Guys
5. Oh Girl You’re The Devil
6. No Place In Heaven
7. Staring At The Sun
8. Hurts 
9. Good Wife
10. Rio
11. Ordinary Man
12. Promiseland 
13. Porcelain
14. Good Guys (Night Time Mix)
15. L'amour Fait Ce Qu'il Veut


Počúvajte celý album na Deezeri:



Zdroj: Hudba.sk, Universal Music
Foto: Album Artwork

Súvisiaci interpreti: Mika