Novinkou oznamujú blížiacu sa rezidenciu v Las Vegas, ktorá štartuje už 14. augusta. Na 10-dielnej sérii koncertov oslávia The Killers 20. výročie debutového albumu Hot Fuss v pôvodnej zostave.

Hymnická skladba o návrate domov prichádza medzi fanúšikov iba pár dní pred veľkolepou rezidenciou The Killers v rodnom Las Vegas. "Dostane ma tento nekonečný úsek púštnej cesty späť tam, kam patrím?" pýta sa Brandon Flowers v novinke.

Sprievodný videoklip, ktorý režíroval Micah Bickham, obsahuje zábery z pripravovanej rezidencie, v ktorých sa objavujú všetci štyria členovia formácie. Bright Lights nasleduje po singli Your Side of Town z roku 2023. Posledným albumom skupiny je Pressure Machine z roku 2021.

The Killers oznámili rezidenciu v Las Vegas v januári s tým, že na koncertoch uvidia návštevníci všetkých štyroch zakladajúcich členov kapely -  Brandona Flowersa (spev), Davea Keuninga (gitara), Marka Stoermera (basgitara) a Ronnie Vannucci Jr. (bicie). Rezidencia potrvá od 14. augusta do 1. septembra v The Colosseum v Caesar's Palace - všetky koncerty sú s predstihom vypredané.

Text: Hudba.sk (zdroj: Pitchfork.com)