Bratislavský spevák Steven Vagovics vydal 11. novembra nový album s názvom Twin Flames. Nachádza sa na ňom 20 skladieb a jeho nahrávanie sa začalo v októbri minulého roka

"Môj nový album Twin Flames mal byť pôvodne dvojalbum a chcel som ho nazvať iba svojim menom. Preto je pomerne eklektický, lebo prvé mesiace nahrávania som bol v tom, že chcem dať dokopy niečo na štýl bieleho albumu od Beatles. Zmes rôznych piesní, ktoré by po správnosti možno nemali patriť k sebe, ale ako celok z nejakého dôvodu fungujú. Zároveň som chcel, aby počúvanie tohto albumu nebola nuda a aby každá pieseň bola akoby prekvapením," hovorí Steven.

Na albume sa nachádzajú dvaja hostia – kanadský raper KingOsiris a slovenská speváčka Nella Pilko. KingOsiris má svoju pasáž v piesni Waves, elektronicky naladenej pesničke, do ktorej bol umiestnený netradičný robotický hlas. Nella Pilko so Stevenom spieva duet Your Love.

"Pokúsil som sa opäť mierne experimentovať so štýlom piesní. Waves je mojim osobným debutom tanečnej elektronickej piesne. S raperom KingOsiris som sa spojil cez sociálnu sieť a veľmi sme si porozumeli, až z toho vznikla spolupráca. Nella Pilko (Petronela Pilková) je moja dobrá kamarátka, ktorá sa už odmalička venuje spevu a vystúpila aj v niekoľkých
speváckych súťažiach. S ňou som nahral novú verziu pesničky Your Love, ktorá sa pôvodne objavila na mojom predošlom albume. Medzi ostatné piesne, s ktorými som spokojný najviac, patria – The New World, Sunshine In The Rain, I Do, Lazy Days, One Day a samozrejme titulná skladba Twin Flames," približuje Vagovics. 

"Lazy Days bola napríklad jedna z takých piesní, ktorá vznikla úplne spontánne a od srdca. Hovorí o dňoch, kedy sa nám nechce nič robiť a cítime sa byť veľmi lenivými. I Do je taká mierne protirečiaca si pesnička o samote a depresiách. Sunshine In The Rain je popová melanchólia s veľa prvkami syntetizátoru," dodáva.

K úvodnej piesni Better vznikol aj hudobný videoklip, ktorý pozostáva z dvoch záberov speváka u neho doma. Sunshine In The Rain sprevádza netradičné lyric video, ktoré obsahuje scény z rôznych anime seriálov. Album je dostupný na všetkých streamovacích platformách a čoskoro bude dostupný aj na CD prostredníctvom obchodu Ruka Hore a Panta Rhei.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Štefan Vagovics.