Na amerického rapera Jay Z fyzicky zaútočila speváčka Solange Knowles, ktorá je mladšou sestrou jeho manželky Beyoncé. K incidentu došlo 6. mája v skorých ranných hodinách v hotelovom výťahu po tom, čo všetci traja menovaní odchádzali z afterpárty po prestížnom podujatí Met Gala v New Yorku.

Približne trojminútové video zachytáva, ako Jay Z, Beyoncé a Solange spolu s ochrankárom nastupujú do výťahu. Krátko po tom, ako sa dvere zatvoria, Solange rapera opakovane udiera a kope, až kým ju od neho neodtiahne ochrankár, ktorý medzitým výťah zastavil. Solange sa potom ešte niekoľkokrát snaží sestrinho manžela napadnúť, pričom Beyoncé do konfliktu nijako nezasahuje.

Videozáznam z bezpečnostnej kamery v pondelok zverejnil portál TMZ, nakoľko je však bez zvuku, príčina incidentu nie je známa. Ani jeden zo zúčastnených sa zatiaľ k záležitosti nevyjadril. Ako pre magazín People uviedol jeden z ľudí, ktorí sa v tom čase nachádzali pred hotelom, sestry po incidente odišli v inom aute ako Jay Z. "Všetci išli k jednému autu, pričom Solange kráčala ako prvá a tiež ako prvá nastúpila. Bolo vidieť, že je veľmi rozčúlená. Keď však k autu prišiel Jay Z, zaváhal a nakoniec išiel k inému autu, ktorým odišiel. Beyoncé medzitým nastúpila do auta k svojej sestre," uviedol svedok.

Krátko po tom, ako sa na verejnosť dostalo spomínané video, Jay Z s Beyoncé spoločne navštívili basketbalový zápas medzi Brooklyn Nets a Miami Heat, pričom vyzerali spokojne. Tridsaťdvaročná speváčka a o dvanásť rokov starší raper sa zosobášili v apríli 2008 a 7. januára 2012 sa im narodila dcéra Blue Ivy. Dvojica je známa tým, že si stráži svoje súkromie, a preto ani nie je známe, odkedy tvoria pár.

Prečítajte si: Manželia idú na turné: Beyoncé a Jay Z ohlásili 16 spoločných koncertov

Po zverejnení kompromitujúceho záznamu začal na internete kolovať dosť krutý vtip, že toto bude najsledovanejšie video v kariére Solange Knowles. Zatiaľ to síce nie je pravda - video z výťahu má približne 6,3 milióna prehratí, kým videoklip k jej najväčšiemu hitu Losing You si pozrelo vyše 10 miliónov ľudí - no už o pár hodín to pravdepodobne bude nelichotivou skutočnosťou.


Zdroj: SITA (People.com, archív), Hudba.sk
Foto: Profimedia.sk

Súvisiaci interpreti: Jay-Z, Solange