Začiatkom júna sa na YouTube objavil prvý singel 11-ročnej dievčiny s pseudonymom Zia Deer s názvom Iba moje modré oči. Talentovaná speváčka, vlastným menom Terézia Jelenová, dostala text piesne k 10. narodeninám od svojej mamy, autorky detskej tvorby Martiny Jelenovej, ktorá stojí za úspešným projektom Fíha tralala.

Text piesne Iba moje modré oči hovorí o detskej fantázii, ktorá je častokrát potláčaná prostredím, v ktorom deti vyrastajú. Vo videoklipe sa objavujú aj prvky šikany, ktoré Zia Deer zažila aj na vlastnej koži. Hlavnou myšlienkou piesne je, aby deti snívali s otvorenými očami a plnili si svoje sny. 

Hudbu vytvoril a zaranžoval Adam Hudec. Kostým vytvorila známa módna návrhárka Zlatica Hujbertová a styling mala na starosti celebritami obľúbená vizážistka Veronika Vargová.


Zia Deer si na svoj prvý videoklip, v ktorom sa ocitá v animovanom svete, zarobila sama a minula naň všetky svoje úspory. Rodičia jej totiž odkladali všetky honoráre z nakrúcaní filmov, videoklipov či moderovania Detských televíznych novín. Pred kamerou sa pravidelne objavuje už od svojich dvoch rokov.

Hoci má Terézia len 11 rokov, už teraz má plný kalendár vystúpení. V lete so svojou umeleckou rodinou absolvuje koncerty na Slovensku aj v Českej republike.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Petter Bittner. Text správy sme upravili.