"Keď chceš ísť domov po svojich, tak neslop!" - to je posolstvo zo spolupráce Mafia Corner a kresleného diskorapera Rytmausa. Hoci sa všetci obávajú jeho nevyberaného slovníka, ani necenzúrovaná verzia skladby Neslop nie je až taká vulgárna. Jej videoklip mal premiéru tento piatok.

Rytmausov sen z kreslenej minisérie Napál Rytmausa sa splnil. Tvorcovia animovaného seriálu pre dospelých dopriali svojmu hlavnému hrdinovi spoluprácu s Mafia Corner. Po noblese Zuzulienky tak v prípade producentského dua prichádza na rad humor a irónia v Neslop.

Randy a Toy Boy pre postavičku inšpirovanú známym slovenským raperom zložili doslova "diskotékarinu". Na podklade miestami pripomínajúcom Gangnam Style sa Rytmaus chváli "retázkami", úspechom u žien, ale aj u fanúšikov. V refréne potom ospevuje svoj životný štýl, ktorý sa krúti iba okolo zábavy, no napriek tomu je stredobodom pozornosti médií.

Rytmaus v klipe Neslop Zdroj: Youtube

V "hudobnej rozprávke" sa okrem Rytmausa objavujú aj iné, už známe postavy (Ego a polonahé plnoštíhle tanečníčky s maskami) alebo miesta (stánok s kebabom). Na vtipe pridáva aj samotný text, ktorý obsahuje vety príznačné pre žúrky mladých: "naliaty jak činky" či "spitý jak doga".

Fakt, že aj samotná práca na singli bola zábavná, potvrdil aj Toy Boy: "Kým pri Zuzulienke sme sa museli držať akejsi "neviditeľnej" šablóny, teraz nám nič nestálo v ceste, aby sme sa mohli dokonalým spôsobom utrhnúť z reťaze. Keďže ani chalani z Lokal TV nezaostávali, užili sme si kopec srandy."

Diskotékovú hymnu Neslop v necenzurovanej verzii si môžete stiahnuť TU.


Autor: Marek Majzon (zdroj: Imrich Makó)
Foto: Youtube