Skladba Neverím z dielne trenčianskej kapely Pulls bude súčasťou pripravovaného koncertného programu, ktorý chce kapela prezentovať začiatkom budúceho roka po slovenských kluboch.

Tvorba kapely Pulls by sa dala označiť ako inteligentný pop s dôrazom na kvalitné texty. Svoju hudbu kapela zatiaľ prezentovala prevažne po lokálnych kluboch. Po albume V mozaikách (2008) začali chalani pracovať na ďalšom repertoári a majú ambíciu osloviť širšie publikum. "V súčasnosti sa snažíme robiť premyslené ale zároveň priezračné skladby s výrazným motívom a textom, z ktorých každá má svoju autentickú príchuť," hovorí spevák a klavirista kapely Vašo Michalčík.

Videoklip k piesni Neverím vznikol v auguste 2013 za pomoci Mateja Kumpána, ktorý zabezpečil nahrávanie zvuku aj obrazu a strih videa. Klip vznikal vo skvelej atmosfére v priestoroch starého kina a kvôli zámeru zachytiť živú atmosféru skladby nahrávali obraz aj zvuk naživo. O zvuk a mixáž audia sa postaral skúsený hudobník a zvukár Majo Fero, ktorému asistoval Peter Hošták. Kapelu Pulls posilnili na nahrávke bubeník Dušan Rozemberg a Juraj Holoda, ktorý okrem gitary vylepšil aranžmán skladby.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla kapela PULLS.

Súvisiaci interpreti: Pulls