Slovenský spevák a hudobník Samuel Tomeček v súčasnosti trávi takmer všetok čas v štúdiu. "Nahrávame teraz pomerne často, nakoľko pripravujem nový album. Minulý rok sme s kapelou celý prekoncertovali s albumom Nespím, už je čas na nový materiál," prezradil v rozhovore pre agentúru SITA.

"Bude to moje štvrté hudobné dieťa a teším sa z toho, koľko inšpirácie a šikovných ľudí mám vo svojom okolí. Momentálne sa venujem najmä hudobným hosťom, ktorých si chcem na album prizvať. Nechajte sa prekvapiť. Dúfam, že sa mi podarí album dokončiť ešte tento rok a opäť poteším svojich fanúšikov," poznamenal Samuel Tomeček, ktorý sa koncom roka predstavil i po boku raperov Suverena a Majka Spirita v spoločnom singli Život je hra.

"Je to motivačný, pozitívny a podľa mňa a ohlasu ľudí aj veľmi podarený singel, ku ktorému sme nakrútili i videoklip. Ja sám som veľmi hravý typ človeka a snažím sa byť každý deň optimistom, no niekedy prídu aj ťažšie chvíle. Preto som rád, že opäť prichádza viac slnka. Hneď je život krajší," dodal.


Ako tiež prezradil, jeho kroky v týchto dňoch často smerujú i do posilňovne. "Dal som si nejaké predsavzatia a jedným z nich bolo zamakať na kondičke. Predsa len, na pódiu počas vystúpení tancujem, skáčem, zabávam sa a kondička sa mi zíde. Okrem posilky ešte hrávam dvakrát do týždňa futsal a už sa veľmi teším na lyže," uzavrel spevák. 

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/samuel.tomecek

Súvisiaci interpreti: Samuel Tomeček