Iba 17-ročná speváčka Alica Urcikánová sa do povedomia verejnosti dostala účasťou v ostatnom ročníku šou SuperStar. Po jej skončení sa aj naďalej venuje spevu. Nahráva coververzie slovenských aj zahraničných piesní. Tentoraz siahla po songu Dancing on my own od švédskej speváčky Robyn, ktorú neskôr v odlišnom aranžmáne naspieval anglický interpret Calum Scott.

Práve s jeho verziou sa pohrala aj Alica Urcikánová, ktorá k piesni natočila videoklip. "Po skončení SuperStar som rozmýšľala, čo ďalej, keďže sa spevu chcem venovať aj v budúcnosti. Kým sa dostanem k vlastnej tvorbe, coververzie známych piesní mi prišli ako dobrý nápad," hovorí speváčka s netradičnou farbou hlasu.

Videoklip sa nakrúcal začiatkom decembra minulého roka v Hlohovci, konkrétne na zrenovovanom nádvorí Hlohovského zámku, v zámockých záhradách, či v obradnej sále Vlastivedného múzea v Hlohovci.


Na tvorbu piesne a videoklipu nebola mladá interpretka sama. O zvuk sa postaral ďalší exsuperstarista Adrián Ševc, s ktorým už Alica niekoľkokrát hudobne spolupracovala. Videoklip zase nakrútila s kameramanom Michalom Muskolayom a svojou učiteľkou spevu Luciou Beňačkovou, ktorá si v ňom zahrala na klavíri.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Alica Urcikánová. Text správy sme upravili.