Pred týždňom v piatok sme zverejnili nový videoklip Polemicu, v ktorom sa členovia bratislavskej ska legendy zahrali na starých pánov, ktorých vyzvŕtala zvodná kráska v červenom. Už v nedeľu však vďaka projektu Hudba mesta vzniklo ďalšie zaujímavé video k singlu Dáma.

Hudobná relácia Hudba mesta už priniesla hudbu slovenských skupín do letiskovej haly, ubytovne pre bezdomovcov, na železničnú stanicu, no aj pred parlament. Teraz pokračuje s druhou sériou, ktorú štartuje slovenská hudobná legenda - Polemic. Skupina vydala túto jar svoj nový album s názvom HEY! BA-BA-RE-BOP a prvým singlom z neho je práve pieseň Dáma. Videoklip s Partičkou a sympatickou tanečníčkou Edinou Slivkovou uzrel svetlo sveta minulý týždeň. Viac o oficiálnom klipe

V ten istý týždeň si však skupina zahrala aj v Hudbe mesta, ktorú prináša prináša kulturmarket v spolupráci s tv.sme.sk. Tentoraz sa netradičnou lokáciou stala bratislavská Hlavná pošta, ktorá má zaujímavú architektúru a typický sklenený strop. Pozrite si obe videá.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Martin Kukoľ za projekt Hudba mesta. Viac sa o projekte dozviete na oficiálnom webe hudbamesta.sk a na Facebooku.

Foto: Filip Bucher

Súvisiaci interpreti: Polemic