Americká speváčka a herečka Selena Gomez nemá rada sociálne siete. Podľa 26-ročnej interpretky škodia zdravotnému stavu človeka. Sama na sebe pocítila negatívny vplyv sociálnych sietí, čo sa prejavilo aj na jej depresiách. Teraz sa im snaží vyhýbať.

"Kedysi som ich používala veľmi často, no myslím si, že sa z toho stalo niečo nie veľmi zdravé, a to pre mladých ľudí, vrátane mňa, ktorí komentárom a tomu všetkému venujú všetok čas. Ovplyvňovalo ma to, mala som depresie. Zrazu som sa necítila dobre, pozerala som sa inak na svoje telo a podobne," objasnila v šou Live with Kelly and Ryan speváčka Selena Gomez, ktorá v mobilnom telefóne nemá už ani Instagram.

Len nedávno Selena Gomez zažiarila aj v šou Jimmyho Fallona, kde sa rozhodla podstúpiť štipľavú výzvu spolu so známym moderátorom a hercom. Pred kamerami sa pustili do kuracích krídelok s najštipľavejšími čili omáčkami. Selena Gomez sa v tomto dueli držala skutočne hrdinsky, hoci jej tiekli kropaje po čele, no napokon ju sila čili paprík premohla a Selena s humorom priznala, že to nenávidí. 


Zdroj: SITA (femalefirst.co.uk), edit Hudba.sk
Foto: facebook.com/Selena

Súvisiaci interpreti: Selena Gomez