Predstavitelia spoločnosti Live Nation, ktorá stojí za koncertnou šnúrou americkej speváčky Gwen Stefani, údajne pred jej vystúpením ponúkali vstupenky zadarmo. Dôvodom mala byť nenaplnená kapacita Xfinity Center v Bostone, kde interpretka 12. júla odštartovala svoje turné.

Taký neúspech zrejme Gwen Stefani nečakala. Pre malý záujem sa Live Nation už dva týždne pred koncertom rozhodla ponúkať štyri vstupenky za 40 dolárov (v prepočte približne 36 eur). Cena jedného lístka tak klesla z pôvodných 80 dolárov (v prepočte približne 72 eur) na 10 dolárov (v prepočte približne 9 eur).

Ani to však predajom príliš nepomohlo, a tak pred vstupom na koncert podľa amerického blogera Pereza Hiltona rozdávali vstupenky zdarma. Ten dokonca nakrútil z koncertu aj video, kde je vidno mnoho prázdnych sedadiel. Organizátori podľa jeho slov presunuli ľudí z trávnika bližšie k pódiu, aby aréna vyzerala plnšie. 



Na obranu speváčky sa postavil jej priateľ, county hudobník Blake Shelton, ktorý na Twitteri zdieľal viacero fotografií, na ktorých je vidno tisícky fanúšikov. Nevyhol sa ani ironickému komentáru na margo Hiltonom zverejnených informácií o prázdnej šou a dodal: "Kiežby sa aj na môj koncert v utorok večer prišli pozrieť toľké TISÍCKY ľudí..."


Pravda je však zrejme niekde uprostred. Od prázdnej šou mal síce koncert Gwen aj napriek nepredaným či nerozdaným vstupenkám ďaleko, no faktom zostáva, že aj vstupenky na ostatné vystúpenia sa predávajú za výrazne nízke sumy. Napríklad za sobotňajší koncert vo Virginii sa dajú lístky na sedenie kúpiť približne od siedmich dolárov, na augustové koncerty sa dokonca predávajú najlacnejšie vstupy na sedenie po 6,5 dolára.  

Koncertnou šnúrou 46-ročná speváčka propaguje svoj tretí sólový štúdiový album This Is What the Truth Feels Like (2016). Turné pozostáva z 28 koncertov v USA a Kanade.

Zdroj: SITA, Aceshowbiz.com
Foto: Facebook.com/gwenstefani

Súvisiaci interpreti: Gwen Stefani