Vokálna formácia For You prichádza s vlastnou autorskou skladbou. Po a cappella úpravách najväčších svetových a domácich hitov posledných dvadsiatich rokov ponúka formácia skladbu Open Your Eyes, v ktorej pätica spevákov poukazuje na nespravodlivý svet okolo nás. Hlad, vojny, zisk aj za cenu ľudských životov. Napovedajú však, ako to zmeniť.

"Každý z nás by mal začať od seba. Sme síce len kvapkou v mori, ale keď sa spojíme pre dobrú vec, dokážeme zmeniť svet," povedala o skladbe speváčka Katalin Lantos Borbély. Videoklip sa natáčal v bratislavskej Petržalke.


Skupina For You sa sformovala v roku 2009 v Bratislave a odvtedy koncertuje nielen na Slovensku, ale i v zahraničí (Maďarsko, Rakúsko, Česká republika). Skupinu tvorí päť profesionálnych spevákov v zložení Katalin Lantos Borbély (soprán), Monika Ližbetin (alt), Milan Masiarik (tenor), Andrej Mann (bas) a Jakub Podolský (beatbox).

V repertoári skupiny sa nachádzajú najmä a cappella úpravy najväčších hitov hudobných hitparád posledných dvadsiatich rokov, ale nechýbajú ani ich autorské skladby, spirituály či piesne slovenských a maďarských kapiel. V roku 2016 vydala skupina dva albumy: debutový album We sing... For You a vianočný album Merry Christmas... For You, na ktorom sa nachádza aj skladba Jingle Bell Rock.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Andrej Mann. Text správy sme upravili.