Nielen fanúšikovia Wu-Tang Clanu, ale v podstate celý hip-hopový svet čaká na ich nový album A Better Tomorrow, ktorý mal vyjsť pôvodne vlani v novembri. Podľa najnovších informácií by sme sa ho mali dočkať s presne ročným omeškaním. Zatiaľ si však musíme vystačiť s čerstvým singlom Ron O’Neal, ktorý Clan predstavil naživo v The Daily Show with Jon Stewart.

Členovia Wu-Tang Clanu v spomínanej talkšou okrem nového singla Ron O’Neal hovorili aj o samotnom dlho očakávanom albume, pričom ako najnovší termín vydania spomenuli november. Svoje vystúpenie, ktoré si môžete pozrieť TU, potom zavŕšili klasikou Triumph.

Wu-Tang Clan - Ron O’Neal

Pri Wu-Tangu ešte na chvíľu zostaneme, keďže Raekwon nám aj tento týždeň naservíroval ďalšiu prerábku v rámci svojej série Throwback Thursday. Tentoraz si vybral skladbu When I See You od Fantasie.

Raekwon - When I See You

LL Cool J sa naďalej snaží oživiť svoju niekdajšiu veľmi úspešnú hudobnú kariéru, ktorú dosť dlho zanedbával, pretože sa venoval nakrúcaniu filmov. Momentálne pracuje na novom albume s odvážnym názvom G.O.A.T. 2, ktorý bude pokračovaním štrnásť rokov starej nahrávky G.O.A.T. (Greatest Of All Time). Druhým singlom z novinky sa stala vec s taktiež nie príliš skromným názvom I'm Nice. V nej hosťujú vyššie spomínaný Raekwon, Murda Mook a Ron Browz.

LL Cool J feat. Raekwon, Murda Mook & Ron Browz - I'm Nice

Atmosphere vydali v máji svoju siedmu štúdiovku s názvom Southsiders, z ktorej nám už poskytli viacero klipov. Najnovšie prišiel rad aj na titulnú skladbu a ako je u tohto dua z Minnesoty dobrým zvykom, aj tentoraz ide o video vymykajúce sa tradičným hip-hopovým klišé.

Atmosphere - Southsiders

Nové video má aj Asher Roth. Konkrétne ide o vizuál k tracku Last Of The Flohicans z albumu RetroHash, pričom podobne ako u Atmosphere, ani v tomto prípade nemôžeme hovoriť o klasickom hip-hopovom klipe.
 
Asher Roth feat. Major Myjah - Last Of The Flohicans

Producent Statik Selektah už o niekoľko dní vydá svoj najnovší počin What Goes Around, a preto je pochopiteľné, že sa ho snaží čo najviac promovať. Z tohto dôvodu krátko po sebe predstavil najprv video ku skladbe Hard 2 Explain a tiež novú ukážku v podobe tracku God Knows. V prvej menovanej sa o lyrickú stránku postarali Al Doe, Termanology a Chris Rivers, v druhej zas trojica Bun B, Jared Evan a Posdnuos z legendárnych De La Soul.

Statik Selektah feat. Al Doe, Termanology & Chris Rivers - Hard 2 Explain

Statik Selektah feat. Bun B, Jared Evan & Posdnuos - God Knows

Souls Of Mischief sa po piatich rokoch vracajú na scénu s novým albumom There Is Only Now, ktorý produkoval kompletne Adrian Younge. Ďalšou ochutnávkou z novinky sa stala vec s názvom Panic Struck.

Souls Of Mischief - Panic Struck

Austrálski Hilltop Hoods majú vonku čerstvý album Walking Under Stars. Z neho tesne pred vydaním vypustili ukážku v podobe skvelej skladby Live & Let Go, v ktorej hosťujú aj Brother Ali a anglický spevák a rapper Maverick Sabre.

Hilltop Hoods feat. Brother Ali & Maverick Sabre - Live & Let Go

Black Milk síce momentálne pripravuje nový album If There's A Hell Below, to mu však nebráni venovať sa aj iným projektom. Najnovšie spojil sily s kanadskou formáciou BadBadNotGood a výsledkom je skladba Now Or Never, ktorá sa bude nachádzať na kompilácii CONS EP Vol. 2.

Black Milk & BadBadNotGood - Now Or Never

Boaz vydal EP s názvom Real Name, No Gimmicks Vol. 1., na ktorom nájdete aj remix skladby Like This. Do neho si tento pittsburghský rapper pozval zaujímavú zostavu hostí v zložení Crooked I, Sean Price a Chevy Woods.

Boaz feat. Crooked I, Sean Price & Chevy Woods - Like This (Remix)

Autor: Miguel Mitchél
Foto: Wutang-corp.com

Súvisiaci interpreti: LL Cool J, Wu-tang Clan