Hudobná strana HSPK v zložení Horkýže Slíže, Konflikt, Polemic a Sto zvířat má už svoje "predvolebné mítingy" pripravené. Ako špeciálne prekvapenie pre fanúšikov chce kapela z Nitry pódium v štýle Rammstein, na ktorom bude okrem iného aj pohyblivá LED obrazovka či obrovský ventilátor.

"Chalani požadovali niečo, čo tu ešte nebolo. Snažili sme sa im vyjsť v ústrety, a tak sa fanúšikovia môžu tešiť na pohyblivú LED obrazovku o rozmeroch 8x5 metrov, tri svetelné kruhy s paľbou svetiel 24kW, svetelné rošty s dymovým prístrojom a obrovský ventilátor," uviedol svetelný dizajnér turné Vladimír Pristaš. Celú techniku budú po Slovensku prevážať tri kamióny a dve ďalšie dodávkové vozidlá.

Horkýže Slíže okrem toho pripravujú aj nový koncertný program, čo potvrdil gitarista skupiny Juraj Štefánik. "Naši fanúšikovia sa môžu tešiť, pretože chystáme program so skladbami, ktoré sme veľmi dlho nikde nehrali. Dobrá polovica bude z našich starých albumov, ale samozrejme nebudú chýbať ani aktuálnejšie hity. Celé to chceme poňať v štýle kapely Rammstein, ktorej koncert nás naozaj nadchol - preto bude pódium v industriálnom štýle a nebude na ňom chýbať ani robot," prezradil Štefánik.

Turné HSPK začne 3. februára v Handlovej a bude pokračovať v Šali, Liptovskom Mikuláši, Považskej Bystrici, Bardejove, Humennom, Nitre a Dubnici nad Váhom. Začiatok všetkých koncertov je naplánovaný na 18:00, vstupenky je možné zakúpiť v predpredajovej sieti Ticketportal za cenu 7 €.

Predvolebné mítingy HSPK:
03.02. Handlová - Športová hala Handlová
04.02. Šaľa - Mestská športová hala 
       
10.02. Liptovský Mikuláš – Liptov Aréna 

11.02. Považská Bystrica – Mestská športová hala

17.02. Bardejov – Mestská športová hala
18.02. Humenné –Mestská športová hala
24.02. Nitra – Mestská hala Nitra - Klokočina
25.02. Dubnica nad Váhom –Športová hala

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Ján Kakaščík, PR manažér turné.



Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže, Konflikt, Polemic