Americký hudobník Dave Grohl sa po takmer 23 rokoch stretol s dievčaťom, ktoré účinkovalo v klipe k piesni Heart-Shaped Box. Kelsey Rohr zverejnila fotografiu so 47-ročným niekdajším bubeníkom skupiny Nirvana na Instagrame.

"Dnešok bol naozaj úžasný. Alebo ako povedal Dave, naše opätovné stretnutie bolo historickým momentom. Je to legenda," napísala Kelsey, ktorá si vo videoklipe zahrala ako šesťročná.

Skladba Heart-Shaped Box pochádza z albumu In Utero, ktorý Nirvana vydala v auguste 1993. Autorom piesne je zosnulý spevák a gitarista Kurt Cobain. Z nahrávky pochádzajú aj piesne ako All Apologies, Rape Me alebo Pennyroyal Tea.


Dave Grohl sa preslávil práve v spomínanej skupine Nirvana, v ktorej pôsobil v rokoch 1990 až 1994 a vydal s ňou aj albumy Nevermind (1991) či MTV Unplugged in New York (1994). Po smrti Kurta Cobaina a rozpade skupiny založil formáciu Foo Fighters, s ktorou ponúkol zatiaľ osem štúdiových albumov. Je tiež členom formácie Them Crooked Vultures, s ktorou vydal v roku 2009 zatiaľ jediný, eponymný album.

Zdroj: SITA (Gigwise.com, archív)
Foto: Instagram.com/kelseyrohr

Súvisiaci interpreti: Nirvana