Hoci leto ešte len nesmelo klope na dvere, speváčka Michaella si pohodu spojenú s ním užíva už dnes. Návod ponúka v novom tanečnom singli Tak to chcem. S dvorným producentom Randym sa zavreli do štúdia a v priebehu dvoch dní dali dokopy tanečnú novinku.

"Mala som síce nápady, o čom chcem spievať, ale do štúdia som prišla s tým, že sme nič konkrétne pripravené nemali. Nechali sme sa viesť len dobrou náladou a našimi pocitmi," vysvetľovala Michaella. Keď bolo jasné, akú podobu bude mať pieseň, nahrávanie už išlo rýchlo. Večer napísala textárke Ivane Drábovej mail s prosbou o text, ktorý mal byť „fresh“. „Ivane som napísala - máme hudbu, rýchlo píš. No a na druhý deň sme mali text," usmievala sa Michaella.

Rovnaká pohoda platí aj pre klip, ktorý pôvodne nebol plánovaný. Keďže režisér Laco Rychtárik zo štúdia Woont prišiel s nápadom, aby popri tanečniciach z tanečnej skupiny Fearless Crew odhodila čo to z oblečenia aj Michaella, speváčka súhlasila, no hoci to vôbec nepotrebovala, nechala si pripraviť tvrdú diétu. "Jednoducho, my ženy sme už raz také. Aj tie s najideálnejšou postavou na sebe nájdu chybičku. Povedala som si teda, že ak mám v klipe ukázať viac, nech to stojí za to, preto som do toho išla naplno," dodala Michaella.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó, PR a produkčný manažér.

Súvisiaci interpreti: Michaella