Začiatkom budúceho roka na Slovensku po prvýkrát vystúpi americká raperka a speváčka Nicki Minaj. Predstaví sa spoločne s raperom Future, s ktorým už na jeseň tohto roka odštartujú spoločné turné s názvom NickiHndrxx.

Americká časť spoločného turné dvoch veľkých hviezd súčasnej rapovej scény odštartuje už v roku 2018, konkrétne 21. septembra v Baltimore. Bratislavský koncert sa uskutoční v piatok 22. februára 2019 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Vstupenky na podujatie sa začnú predávať už dnes od 10:00 na webe usporiadateľskej agentúry XL Entertainment, od júla budú v predaji aj v sieti Predpredaj.sk

Celé turné zahŕňa 50 miest v Severnej Amerike a Európe vrátane Detroitu, Chicaga, Toronta, New Yorku, Los Angeles, Berlína, Paríža, Londýna, či Amsterdamu. Európski fanúšikovia sa na toto spojenie môže tešiť od februára budúceho roka, pričom Bratislava bude po Mníchove len druhou zastávkou na Starom kontinente.

Nicki Minaj na koncertoch predstaví najmä svoj očakávaný nový album s názvom Queen, ktorý vyjde 10. augusta. Kráľovná súčasného rapu z neho už predstavila single Chun-Li a Bed (feat. Ariana Grande). Hip-hopový trendsetter z Atlanty Future by mal podľa názvu turné svoj program postaviť najmä na skladbách z úspešného minuloročného albumu Hndrxx. Okrem toho predstaví aj úplne novú tvorbu, na ktorej v súčasnosti pracuje.

"Tour NickiHndrxx je ako stvorená pre hudobných nadšencov, ktorí zbožňujú moderný hip-hop a mainstreamovú hudbu. Viacnásobne ocenení umelci so svojimi hitmi obsadzujú top miesta v hudobných rebríčkoch a známi sú aj svojimi energickými vystúpeniami. Spoločne sa zaväzujú priniesť na javisko obrovskú šou a nezabudnuteľnú noc," uvádzajú organizátori bratislavského koncertu.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Linda Mináriková z agentúry XL Entertainment. Tlačovú správu sme upravili. Viac sa dozviete na oficiálnom webe www.xl.sk.

Súvisiaci interpreti: Future, Nicki Minaj