Kapela Mukatado prednedávnom nahrala oficiálnu skladbu Slovenského olympijského tímu, ktorý bude súťažiť na tohtoročnej olympiáde v Londýne. Skladba Všetko sa dá bude mať už o pár dní aj svoju obrazovú podobu, ktorú si zobral na starosť režisér Martin Hudák.

"Tak, ako pri prvých dvoch, aj pri tomto videoklipe sme spolupracovali s Martinom Hudákom. Poznáme sa už dlhšie, a preto mu plne dôverujem," prezradila speváčka Jana Kozáková. "Čo sa nášho nového klipu týka, tak môžem prezradiť, že celá kapela sa v ňom objaví aj v oficiálnej olympijskej kolekcii," spresnila.
 
"Som veľmi rád, že sme zvolili recesistický prístup. Ja osobne vnímam šport ako nejakú pridanú hodnotu k životu a myslím si, že by sa mal brať s ľahkosťou a zábavou - nie smrteľne vážne," dodal režisér a producent Martin Hudák.
 
Olympijská hymna v podaní Mukatada zaznie aj naživo počas olympiády. Kapela totižto 4. augusta vystúpi priamo v Londýne spoločne s Richardom Müllerom a ďalšími v oficiálnej fanúšikovskej zóne Slovenska na Great Portland Street.

Mukatado - Všetko sa dá

Mukatado - Olympic song

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Andrea Pivarčiová, PR manažérka kapely Mukatado.

Súvisiaci interpreti: Mukatado