Americká rocková kapela Weezer oznámila, že 1. apríla vydá nový album. Pôjde už o ich štvrtú eponymnú štúdiovku, ktorá má neoficiálny podtitul The White Album. Nadviažu tak na rovnomenné nahrávky s podtitulmi The Blue Album (1994), The Green Album (2001) a The Red Album (2008).

Novinka bude obsahovať desať skladieb vrátane už vlani zverejnených singlov Do You Wanna Get High a Thank God For Girls ako aj novú pieseň King Of The World, ktorú predstavili vo štvrtok prostredníctvom videoklipu.


Formácia Weezer vznikla v roku 1992 v Los Angeles a v súčasnosti ju tvoria Rivers Cuomo (spev, gitara), Patrick Wilson (bicie), Brian Bell (gitara) a Scott Shriner (basgitara). Okrem spomínaných albumov majú na konte aj nahrávky Pinkerton (1996), Maladroit (2002), Make Believe (2005), Raditude (2009), Hurley (2010) a Everything Will Be Alright In The End (2014). Medzi ich najznámejšie skladby patria Buddy Holly, Undone - The Sweater Song, Say It Ain't So, Perfect Situation, Beverly Hills alebo Pork And Beans.

Tracklist albumu Weezer - Weezer (The White Album):

1. California Kids
2. Wind In Our Sail
3. Thank God For Girls
4. (Girl We Got A) Good Thing
5. Do You Wanna Get High?
6. King Of The World
7. Summer Elaine And Drunk Dori
8. L.A. Girlz
9. Jacked Up
10. Endless Bummer  

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/weezer

Súvisiaci interpreti: Weezer