Raper Majself zverejnil na Valentína videoklip ku skladbe Závislý. Ovládol ním rebríček trendov na YouTube, aktuálne mu patrí 7. priečka. Samotný vizuál, v ktorom si Majself dokazuje lásku s manželkou Júliou, mal na starosti fotograf intímnych snímok Peter "P.Graphy" Lašut.

Každým klipom vie Majself prekvapiť niečím novým. Už z názvu skladby Závislý mohli jeho priaznivci predpokladať, že pôjde o zamilovanú tematiku. Vizuál k novinke je však pikantnejší. Réžiu tohto špecifického klipu dal raper na starosti fotografovi Peterovi "P.Graphy" Lašutovi, s ktorým už jeho manželka Julka predtým spolupracovala na intímnych snímkach.


"Nielen skladba, ale aj samotný klip je podčiarknutím o čom vlastne ľudské vzťahy sú. Môžeme si dokazovať lásku aj materiálne, no nikdy to nebude dostačujúce, keď zo vzťahu vyprchá vášeň a iskra. Vzťah musí pulzovať ako ohnivá energia, ktorú musia obaja vo vzťahu stále rozdúchavať a nenechať vyhasnúť. Myslím, že v tomto klipe je dosť cítiť, že tá naša iskra je stále väčšia a väčšia, za čo som nesmierne šťastný, že mám po boku takú ženu akou je moja Julka," hovorí Majself.

Skladba vznikla ešte minulý rok popri albume Romeo a Julia, preto aj v tomto iskrivom klipe nesmela chýbať manželka rapera. Nádhernú lokalitu, ktorá dodáva intímnu atmosféru si režisér zvolil stodolu Pohanské, kde sa kedysi robievali eventy, no, žiaľ, v dôsledku pandémie zíva prázdnotou. Peter, ktorý finálne aj produkoval klip sa venuje dlhodobo pikantným snímkam a patrí medzi najlepších, ktorí vedia zachytiť erotiku umeleckých spôsobom. Jeho projekt Hotfolk zaznamenal úspech nielen u nás, ale aj v zahraničí, kde prepojil intímne snímky s prvkami folklóru. Mix master tracku Závislý riešil Fillipian a gitaru prednahral Tomi Popovič, celkovo samotný klip vznikol aj za podpory L.B.Servis.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Jana Trellová. Text správy sme upravili.

Foto: Facebook.com/Majself