Americká speváčka, raperka a herečka vydala nový singel s názvom Lipstick Lover. Pohodovej skladbe dopriala videoklip, ktorý interpretke pravdepodobne nazbiera solídne čísla v sledovanosti. Je totiž plný horúcich ženských tiel a nabitý zmyselnosťou a sexom.

Lipstick Lover má tendenciu zaradiť sa medzi letné hity tohto roka. Pozitívny vibe, mix reggae s R&B a podmanivý hlas 37-ročnej rodáčky z Kansasu pôsobia ako magnet na fanúšikov čakajúcich na prvé teplé dni a noci, ktoré si budú užívať spoločne s priateľmi a priateľkami.

Ako si poriadnu letnú párty predstavuje Janelle Monáe, zistíte vo videu, o ktoré sa postarali samotná interpretka a Alan Ferguson. Speváčka v ňom oslavuje mladosť a radosť zo života, pričom všetko stavila na sex. Erotika a vzrušenie boli snáď podmienkou pre každý strih v klipe, preto vyratúvať, čím všetkým môže zaujať, je zbytočné. Najjednoduchší spôsob, ako spoznať túto tvár obľúbenej speváčky, je pustiť si videoklip s nahými zadkami, prsiami a rozličnými sexuálnymi pomôckami, ktoré vás miestami možno prekvapia a vyčaria úsmev na tvári.

"Toto je naša oáza vytvorená s láskou, zakorenená v sebaprijatí, pulzujúca v sebaobjavovaní a označená mojimi čerešňovo červenými bozkami pre vás," uviedla na margo novinky.

Video si kvôli záberom nevhodným pre maloleté osoby môžete pozrieť len priamo na Youtube.

Janelle Monáe zároveň ohlásila vydanie svojho štvrtého albumu, ktorý dostal názov The Age Of Pleasure (v preklade Vek rozkoše). Nahrávka bude obsahovať 14 skladieb a na svet by sa mala dostať 9. júna. Speváčka z nej zverejnila dva single – okrem novinky už ponúkla vo februári skladbu Float (feat. Seun Kuti a Egypt 80). Ako sama povedala, všetky piesne napísali na "úprimnom mieste a verí, že to budú fanúšikovia počuť".

Známy je aj obal albumu, ktorý zdobí vydarená retro fotografia speváčky s nahými prsiami, plávajúcej popod rozkročené nohy priateľov v bazéne.

Jej zatiaľ posledná radová nahrávka Dirty Computer vyšla v roku 2018 a priniesla jej chválu kritiky. Monáe sa v uplynulých rokoch venovala aj herectvu. Vlani sa objavila v mysterióznej krimi komédii Na nože: Glass Onion, ktorú režíroval Rian Johnson a zahrali si v nej aj hviezdy ako Daniel Craig, Edward Norton, Kate Hudson, Dave Bautista, Ethan Hawke, Hugh Grant alebo Angela Lansbury.

Autor: Lukáš Dedík