Vydať ašpiranta na letný hit takmer v jeho závere? Na to si netrúfne každý. Dvojica Lady Gaga a Bruno Mars sa však sebavedomo pýšia novou spoluprácou presne v polovici druhého prázdninového mesiaca. Duet Die Whit a Smile prichádza spolu s videoklipom, ktorého retro nádych vás prekvapí.

Minimálne Lady Gaga je zmenená na nepoznanie. Retro červeno-modré outfity, parochňa a mejkap, majú navodiť country atmosféru 70. rokov, aká bola bežne k videnu na televíznych obrazovkách v hudobných programoch. A teraz je na mieste oprávnený povzdych – ďalšie country? Už aj títo dvaja? Nie. V prípade dueta Die With a Smile sa country na úrovni hudby nekoná. Inšpiráciou sa stalo iba pre videoklip.

"Bruno a ja sa navzájom veľmi rešpektujeme a hovorili sme o spolupráci. Dokončovala som svoj vlastný album v Malibu a jedného večera po dlhom dni ma požiadal, aby som prišla do jeho štúdia, aby som si vypočula niečo, na čom pracuje. Bolo okolo polnoci, keď som tam prišla a bola som ohromená, keď som počula, na čom začal robiť. Zostali sme hore celú noc a dokončili písanie a nahrávanie piesne. Brunov talent sa nedá vysvetliť. Jeho muzikantstvo a vízia sú na ďalšej úrovni. Nikto nie je ako on," popisuje spoluprácu Lady Gaga.

Die With a Smile je prvou skladbou, ktorú speváčka vydala odkedy minulý rok hosťovala v pesničke Sweet Sounds Of Heaven kapely The Rolling Stones. Pre Bruna Marsa ide tiež o prvú novinku od vydania album An Evening With Silk Sonic dua Silk Sonic v roku 2021.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)