Projekt Dilemma, ktorý sa na slovenskej hudobnej scéne pohybuje už viac ako 17 rokov, sa v súčasnosti sústreďuje najmä na vydanie novej nahrávky s názvom Low Profile Scream. Z nej pochádza i singel Oh No!, ktorého vizuálna podoba vzniká v spolupráci s Martinom Hudákom.

"Myslím si, že každý človek, ktorý by chcel počuť viac než len desať tých istých interpretov zo Slovenska, by si Dilemmu rád vypočul tiež," tvrdí frontman projektu Ján Spišák. Ako ďalej prezrádza, jeho myšlienky a názory treba hľadať i v starších albumoch Dilemmy - The Last Debut (2007) a Bordel Europe (2009). Najnovší album s názvom Low Profile Scream by pritom chcel pokrstiť ešte tento rok.

"Low Profile Scream znamená 'Nenápadný výkrik' a zapadá do konceptu celého projektu. Dilema je totižto permanentný stav každého tvorivého človeka, ktorý si dovolí nad životom trochu popremýšľať. Každá dilema sa nevyhnutne musí skončiť jednoznačným rozhodnutím. Veľa mojich piesní je v podstate tiež o tom - o situácii, ktorá má riešenie, ale trvá celú pesničku, kým sa tam dostaneme," dodáva Spišák.

Dilemma - I Don't See

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Adriána Čahojová z agentúry Soul for Show.

Súvisiaci interpreti: Dilemma