Po úspešnej šnúre koncertov Žito tour 2014 sa Daniel Landa opäť vráti na Slovensko. V roku 2015 vystúpi v košickej Steel Aréne, kde 5. septembra ponúkne viac ako dvojhodinovú šou plnú hitov, ale aj nových piesní.

Po jedinom slovenskom koncerte Žito tour 2014, ktorý sa uskutočnil vo vypredanej hale v Bratislave, sa Daniel Landa rozhodol pokračovať v turné aj v roku 2015. Po úspešných českých koncertoch sa k slovenským fanúšikom vráti na veľkom pódiu v tvare runy Gibu (Dar) umiestnenom netradične v strede haly.

So skupinou špičkových hudobníkov je podľa vlastných slov opäť pripravený darovať všetkým veľkú dávku pozitívnej energie a mix svojich najväčších hitov a nových piesní. Viac ako dvojhodinová šou s výpravnými svetelnými a pyrotechnickými efektami sa uskutoční 5. septembra 2015 v košickej Steel Aréne.
 
"Bude to veľké, super a bombastické. Ja som trochu megaloman a veľmi ma to baví robiť to takto. Chceme to všetci, ktorí sme na tom pracovali. Preto ideme ďalej. Chcem ľuďom aj na ďalších miestach odovzdať ako dar veľkú dávku energie," uviedol na margo pripravovaného koncertu Landa.


Informácie pre Hudba.sk poskytol Rado Mešša z agentúry pro:messa.

Foto: Facebook.com/pages/Daniel-Landa

Súvisiaci interpreti: Daniel Landa